Budak Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen araştıran, farklı yetenekli coşkulu insanların yetiştiği, öğrencilerin özenle öğrenime hazırladığı öğrenme için imkânların sağlandığı çevrede MODEL OKUL olmaktır.

Misyon: Dürüst, özgür, Ülkenin geleceğini şekillendiren, ülkesine, dünyaya karşı sorumluluklarını bilen, Geçmişiyle geleceği arasında köprü kuran, Akademik becerileri yaşam becerilerine dönüştüren, Teknolojiyi etkin kullanan, Sanatı seven bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler ilçe merkezinden servisle gidiş geliş yapmakta olup taşımalı öğrencimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://749374.meb.k12.tr

Adres - BUDAK KÖYÜ BUDAK KÜME EVLERİ NO 33 PATNOS / AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Köyümüz 70 haneden oluşmakta olup okulumuza ait lojman ve pansiyon bulunmamaktadır. Budak Köyü/Patnos/Ağrı

Adres - BUDAK KÖYÜ BUDAK KÜME EVLERİ NO 33 PATNOS / AĞRI

Ulaşım Okulumuzun ulaşım problemi yoktur.Öğretmenler ilçe merkezinden servisle gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulmuzun ilçe merkezine uzaklığı 17 km. İl merkezine uzaklığı ise 100 km.dir